Forretningsplan

Vejen til vækst og succes er brolagt med en stærk forretningsplan

Professionel forretningsplan

Måske du er stødt på skabeloner til forretningsplanen da du startede din virksomhed?

Måske har banken bedt dig “vende tilbage med en plan” for de næstkommende tiltag i virksomheden.

Men hvordan kommer du igang?

Er en forretningsplan vigtig for dig for at komme videre frem, eller er du blevet bedt om, at udforme en til andre?

Uanset om du lige har åbnet din virksomhed, om din virksomhed skal i banken og rejse kapital – eller om du har en god idé der skal fremlægges for en potentiel investor, kan du få sparing og konkret hjælp her.

En forretningsplan kan:

 • Skabe direkte vækst i din virksomhed, fordi du nu har en konkret handlingsplan til næste milepæl (vækst, kapital, medarbejdere, nye produkter osv.)
 • Den kan hjælpe til at styrke arbejdsmiljøet, og tiltrække de rette profiler til din virksomhed og den indeholder endda en plan for hvordan det kan kommunikeres på relevante kanaler
 • Styrke bankens tillid til din virksomhed, fordi den indeholder realistiske drifts- og likviditetsbudgetter samt forventninger helt ned på kvartalsniveau
 • Skabe troværdighed og give et indtryk af professionalisme og seriøsitet hos mennesker, der ikke kender din virksomhed – eksempelvis en investor eller nye samarbejdspartnere
 • Give dig som ejerleder nye indsigter – vi kender allesammen at det kan være svært at se os selv – og vores virksomheder udefra – men det kan en forretningsplan hjælpe med. Den kan eksempelvis indeholde målgruppeundersøgelser, med overraskende resultater.

Du er landet hos en lille virksomhed, der er bygget op om, at hjælpe små- og mellemstore virksomheder til at nå deres mål ved hjælp af professionelle forretningsplaner.

Min fornemmeste opgave er at skabe en forretningsplan, der afspejler din virksomheds unikke karakteristika og fremstår, som er den udviklet inhouse – en plan, der nøjagtigt repræsenterer din unikke virksomhed i en yderst professionel tone.

Jeg kan vejlede dig i at minimere risici og øge din chance for succes. Jeg navigerer dig gennem kompleksiteten i erhvervslivet, og forbereder dig og din virksomhed til den overbevisende præsentation hos potentielle investorer eller långivere.

Se en light version af forretningsplanen
Se en light version af forretningsplanen

Derfor er forretningsplanen essentiel

 • Opret en erhvervskonto

  Vis banken at du tager din opstart seriøs med en professionelt udformet forretningsplan, og brug planen som styringsværktøj det første år.

 • Rejs kapital

  Giv långiver et overskueligt materiale med alle fornødne økonomiske, drifts- og ledelsesmæssige informationer om din virksomhed.

 • Forretningsudvikling

  Er din virksomhed på en vækstrejse kan en veludformet forretningsplan sikre at du holder kursen mod målene. Her får du en sparringspartner til en konkret plan.

 • Samarbejder

  Skab de bedste forudsætninger for nye samarbejder.

Dele i en forretningsplan

En opsummering af hele planen med hovedpunkter

En præsentation af virksomheden, ydelser, spidskompetencer, historik mv. Vison & Mission her også.

En veldokumenteret markedsanalyse er yderst vigtig for at kortlægge virksomhedens muligheder og potentielle risici.

En berømt og berygtet model til brug for en ”situationsanalyse” for virksomheden. Her bruger vi en SWOT fordi den visuelt giver et godt hurtigt overblik over din virksomheds styrker, svagheder, muligheder og trusler.

Beskrivelse af hvordan virksomheden driver sine salgs og markedsføringsaktiviteter, resultater heraf og målsætninger for de kommende år.

Beskrivelse af hvordan virksomheden træffer økonomiske beslutninger, hvilke bevæggrunde der har været for disse de seneste år mv.

Budget for hvordan virksomheden ønsker at bruge ansøgt kapital, hvis den vi låne penge. Eller budget for etableringen af virksomheden, hvis du er nystartet.

Sørg for at have revisor med til at lave disse budgetter.

Forretningsplan til åbning af erhvervskonto

Er din virksomhed nystartet og i gang med at få etableret en erhvervskonto, kan en professionel forretningsplan sikre at banken holder døren for dig.
Du får en basal forretningsplan med:

– Virksomhedsbeskrivelse & personlige ressourcer
– Vision & Mission
– Markedsanalyse
– Etableringsbudget & forventninger år 1
– Grafisk opstillet i dit brand design

Pris fra 4550,- ekskl. Moms

*Mulighed for at tilkøbe mødedeltagelse med banken til screeningsmøde.

*Mulighed for at opdele betaling for nystartede virksomheder.

Kontakt mig og hør mere

Forretningsplan til kapitalrejsning

Skal din virksomhed ansøge om lån i banken til vækst, nye produkter, likviditetshjælp eller noget helt andet, er en knivskarp forretningsplan med fokus på sammenhængskraft mellem økonomiske beslutninger og ledelsen i din virksomhed essentiel for en god dialog med banken.
Kom godt fra start med hjælp herfra.

Grytesk udarbejder en fuld forretningsplan med alle elementer, beskrivelse af nøgletal, samarbejder med revisor og deltager gerne i møder med banken, når planen skal fremlægges.
Vækstfremmende forretningsplaner kan ikke opstilles på formel. Det er et samarbejde.

Kontakt mig for mere information hvis din virksomhed skal rejse kapital.

Kontakt mig og hør mere

Du har en plan i forvejen, men…

Hvordan kan din plan blive bedre? Hvordan kan den præsentere sig bedst muligt? Jeg tilbyder hjælp både til dig, der starter fra bunden, og til dig, der allerede har en plan – men hvor der altid er plads til forbedring og raffinement. Jeg står klar til at hjælpe dig op på det næste niveau af forretningsudvikling.

Effektiv fremdrift

I tillæg til at udarbejde din forretningsplan, tilbyder jeg også rådgivning vedrørende projekt pitches og markedsanalyser. Jeg hjælper dig med at fremføre argumenter for, hvorfor dit projekt er en god ide lige nu, og hvordan det vil finde sin plads i markedet. Jeg hjælper med at skabe vind i sejlene, så du med fuld kraft og en veldefineret kurs kan føre din forretning hen mod det sted, du ønsker.

Har du overblik over mulige finansieringskilder?

Jeg hjælper både med at søge de bløde fondspenge og de hårde bankpenge. At finde den rette finansiering er ofte en udfordrende proces. Jeg har det store overblik over landskabet af fonde og investorer, og jeg er her for at sikre, at du kommer på rette spor – du er altid velkommen til at kontakte mig, så tager vi en uforpligtende snak.

Sammen kan vi skabe en plan, der er unik, professionel og fuldstændig tilpasset din virksomheds behov. Kontakt mig i dag.