Grafisk design & Brand design

En gennemført visuel identitet der skaber tillid og interesse for din virksomhed

Din virksomheds visuelle kompas

Har du lige startet en virksomhed, eller står du overfor at skulle løfte virksomhedens nuværende brand med et redesign?  Vejen til genkendelighed og vækst ligger bl.a. i virksomhedens visuelle identitet, og vejen derhen kan synes snoet og fuld af valg.

Med komplekse og forvirrende begreber som fonte, farver, linjer, rettigheder og filformater kan det være nemt at fare vild og sende din identitet og dit brand på vildspor.

Tag ruten sammen med mig. Jeg har gået den før, og jeg har kompasset med, så vi ikke farer vild.

Dit brand har brug for en stærk visuel identitet for at sikre genkendelighed og synlighed på både digitale og trykte medier, og en konkret manual der sikrer at dit brand fremstår ensartet og stærkt uanset hvem der arbjeder med markedsføringen, grafikken, indholdsproduktionen eller tryksagerne.

Her kan du få hjælp til udvikling af digitale og trykte materialer indenfor dit eksisterende brand, eller med at træde den første sti med en stærk visuel identitet.

Med mine spidsede kompetencer indenfor grafisk design hjælper jeg med alt fra redesign af dit logo til opbygning af en helt ny visuel identitet fra bunden.

Grafisk design skal afspejle din virksomhedens kerneværdier og unikke karakter – derfor skaber jeg unikke designs, der ser ud som om, det er lavet in house.

Uanset om du har brug for en digital one pager, en udførlig designmanual, et stærkt logo eller en komplet overhaling af dit brand, kan jeg hjælpe.

Nyt logo infinity

Går du og tænker på om din virksomhed har det rette visuelle udtryk så tag fat på Grytesk og Gry – det vil du ikke fortryde

Det særlige var Gry´s evne til at indfange vores tanker og visioner.

Det så vi tidligt i processen hvor vi blev præsenteret for en række seriøse tilbud. 

Efter relativt få iterationer og løbende dialog blev vores projekt godkendt og vi fik vores designmanual, der skal danne basis for vores næste skridt i re-brandingen af vores fantastiske virksomhed – Viggo Bendz A/S.

Tim Goldschmidt Ruders

Director / Partner
Viggo Bendz A/S

Grytesk kan bl.a. hjælpe dig med

 • Designmanualer

  Konkret manual der beskriver typisk hvordan virksomhedens logo(er), farver, skrifttyper, layout og andre designaspekter må behandles for at sikre en ensartet og genkendelig visuel identitet.

 • Tryksager

  Visitkort, referencematerialer, brouchurer, flyers, brevpapir og meget mere – alt i overensstemmelse med dit brand.

 • Billeder

  Jeg leverer friske billeder til hjemmesider og sociale medier, der hjælper med at fremhæve din virksomheds unikke brand.

 • Tilbudsmaterialer

  Luk flere salg med professionelle tilbudsmaterialer – jeg skaber skabelonen, som du kan redigere og gensende til nye kunder.

 • Tekstforfatning

  Ny tekster til hjemmesider, nyhedsbreve, blogindlæg mv. med fokus på værdi, troværdighed og information.

 • ID-kort

  Styrk arbejdsmiljøet, og sørg for at dine folk kan identificere sig overfor relevante myndigheder og kunder når de udfører arbejde udenfor virksomhedens adresse. ID kort indeholder relevante virksomhedsoplysninger og kan indeholde QR koder til digitale mapper, så dine medarbejdere lynhurtigt kan finde information.

Tag springet sammen med mig

Sæt din virksomhed i næste gear, og invester i en stærk, genkendelig og konsekvent visuel identitet. Lad os navigere gennem junglen og skabe en visuel identitet, der gør dit brand umuligt at overse.

Tag springet allerede i dag og kontakt mig. Ring til mig på 42 65 23 23, eller skriv til enten gm@grytesk.dk eller udfyld kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Pris fra 750/ t. afhængig af opgaven. Bemærk mulighed for opdelt fakturering for nystartede virksomheder.

Designmanual visuel identitet ti lnyt logo

Stå stærkere med en udførlig designmanual

Kernen i mit arbejde er udviklingen af gennemskuelige designmanualer. Din designmanual er dit brands visuelle kompas. Den fastlægger præcist, hvordan dit brand rent visuelt skal behandles, og hvordan det må og ikke må fremstå. Med designmanualen som udgangspunkt kan vi lade kreativiteten løbe frit og gennemgå alt fra visitkort, mail signaturer, præsentationer, hjemmesider og meget mere.

Jeg sikrer en strømlinet tilgang, der matcher designmanualen og sikrer, at både Google og dine kunder bedre genkender din virksomhed.

Jeg har gjort det før – skal jeg også hjælpe dig mod toppen? Kontakt mig for at se et eksempel på designmanual

Referencemateriale

Arbejder du med at fylde ordrebogen, og leder du efter et værktøj, der kan skabe hurtig interesse for din virksomhed, hos nye kunder?

Særligt i håndværksbranchen, kan konkurrencen om udbuddene i fagenterprisen være hård, særligt når bygherre ikke kender din virksomhed, og det er Det er desværre de færreste, der går så langt som til at kigge på din hjemmeside når de første gang får din uopfordrede e-mail.

Et referencemateriale har til formål at skabe et indtryk af din virksomhed og kernekompetencerne på meget kort tid.

Den bliver typisk lavet som en pdf fil på en 4-8 sider (afhængig af referencer), og kan let vedhæftes på mails til nye kunder, som du ønsker at byde ind hos.

Referencematerialer består typiske af en kort professionel præsentation af din virksomhed, og de ledende kræfter som nye kunder møder, sammen med 3-5 projekter visuelt præsenteret med billeder og opgavebeskrivelser og naturligvis dine kontakt oplysninger.

Her tager vi både billeder og skriver teksterne og sætter materialet op, så det fremstår lækkert og professionelt, og vi bruger også dine egne billeder og tekster, så du stolt kan vise tidligere projekter frem.

Vil du høre mere om, hvordan du let kan “sparke døren ind” hos potentielle kunder med et referencemateriale, er du mere end velkommen til at række ud.

Udpluk af portfolio