Grafisk designer Kalundborg

Er du på udkig efter en dygtig grafisk designer i Kalundborg?

Jeg har kompetencerne til din opgave

Har du brug for en grafisk designer i Kalundborg eller omegnen? Jeg kan hjælpe med alt fra tryksager og tilbudsmaterialer til at skabe en gennemarbejdet visuel identitet og designmanual. Kontakt mig, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad du ønsker. 

Jeg kan bl.a. hjælpe med: 

Jeg har stor grafisk erfaring, jeg tænker kreativt og jeg er endnu bedre til at sætte mig ind i værdierne i din virksomhed og få dem skruet med ind i designet.

Strategisk kommunikation er min spidskompetence

Dit brand har brug for en stærk visuel identitet for at sikre genkendelighed og synlighed på både digitale og trykte medier. En detaljeret manual sikrer, at dit brand fremstår ensartet og stærkt, uanset hvem der arbejder med markedsføringen, grafikken, indholdsproduktionen eller tryksagerne. Har du brug for at styrke dit brand, har du fat i den helt rigtige person. 

Et godt design skaber værdi og genkendelighed. Et rigtig godt design skaber konverteringer og nye kunder. Jeg hjælper både med udvikling af digitalt design og materialer der skal trykkes. Jeg synes du skal gøre det, du er rigtig god tid. Så tager jeg mig af det grafiske ud fra den dialog vi har til at starte med. Derudover hjælper jeg hjertens gerne med kommunikation – det er nemlig min spidskompetence.

Uanset om du har brug for en designmanual, nyt logo eller måske en helt ny opdatering af dit nuværende brand, kan jeg hjælpe. Jeg hjælper virksomheder på hele Sjælland bl.a. Ringsted, Slagelse, Sorø, Køge og Roskilde.

Grafisk designer i Kalundborg

Kontakt mig

Har du brug for en grafisk designer i Kalundborg, kan du med stor fordel kontakte mig. Du er altid velkommen til at ringe til mig på 42 65 23 23, så tager vi en snak om, hvad du skal bruge hjælp til. 

Du kan også skrive til mig på gm@grytesk.dk eller blot ved at udfylde kontaktformularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt! Jeg glæder mig til at høre fra dig!