Om Grytesk

Mission

Som ekstern rådgiver og producent er missionen at styrke danske små og mellemstore virksomheders møde med eksterne stakeholders i form af samarbejdspartnere, kunder og lånegivere.

Det gøres gennem veludførte professionelle materialer, der hurtigt og troværdigt afspejler virksomheders strategi.

Vision

Vi arbejder for, at blive en foretrukken virksomhed indenfor strategisk kommunikation og brand visualisering, der gerne skal vokse indenfor de kommende tre år.

Den klare målsætning er, at indgå i lange tætte relationer til kunder og samarbejdspartnere under mantraet “det handler om at give”.

Værdigrundlag

Grytesk ApS er funderet på jordnære med menneskelige værdier.

 • Ordentlighed

  Din virksomhed vil blive behandlet med diskretion og respekt, indenfor de aftaler, som vi indgår

 • Kompetence

  Her finder du stærke kompetencer indenfor såvel strategisk kommunikation som kreativitet. Alle kompetencer er til disposition.
  Kompetencen til at kende egne begrænsninger findes også her.

 • Passion

  Grundlæggende er denne forretning skabt fordi det giver sommerfugle i maven, at se virksomheder få succes med strategien, fordi de har de rette forudsætninger for, at fremlægge strategien.
  Det er dét der driver denne virksomhed.

 • Samarbejde

  Dit output er kun så godt, som den viden du deler om din virksomhed, hvorfor det er mit mål at skabe et tæt tillidsfuldt samarbejde, hvor alle sten kan blive vendt om nødvendigt.

Det er da lidt Grytesk

Grytesk ApS (tidl. Leelo ApS) har eksisteret siden 2021.

Udover 15 års erfaring fra medie- og telebranchen med produktion og produktion og ledelse som ståsteder, har jeg en solid uddannelse indenfor projektledelse med speciale i innovation og forandringsledelse.

Af forskellige omveje har jeg i fritiden af flere omgange sikret, at idéer er blevet realiseret vha. fondspenge, puljepenge og pitch præsentationsmateriler for kultur- og kunstprojekter.

Mellem 2016 – 2019 har jeg blandt andet hjulpet projektgrupper og virksomheder med:

 • At rejse 1,5 mio. via fonde til et større kulturelt projekt i København. (Eksekveringen skete desværre aldrig pg.a. dødsfald i projektgruppen)
 • At sikre et afviklingssted til “food sharing events” via kommunal projektpulje på Det Gamle Grønttorv i Valby (før ombygningen).
 • At få erhvervskonto som nystartet virksomhed i større danske banker.
 • At rejse cirka 2 mio. til eksekvering af vækststrategi / kapitalrejsning for lille virksomhed, der den dag i dag er en større virksomhed.

Som nyslået selvstændig blev jeg i 2022 bedt om at skrive forretningsplanen for en virksomhed, der skulle rejse kapital til en vækststrategi – og derefter er det gået stærkt.

Den klare ambition for Grytesk er, at skabe vækst og retning for virksomheder gennem forretningsplaner og grafisk design, og drømmen er udvide virksomheden til et stærkt arbejdsfællesskabm hvor vi med endnu flere kan stærke dansk erhvervsliv.

Som menneske er jeg lige dele kreativ, og lige dele strategisk med en god organisatorisk forståelse.

Find resten af alle de tørre facts på LinkedIn.

Grytesk samarbejder bl.a. med:

Vil du være med?