Om Grytesk

Mission

Grytesk vil styrke små- og mellemstore danske virksomheders muligheder for at opnå vækst og stabil virksomhedsdrift med gennemførte professionelle materialer, der på troværdig vis afspejler virksomheders strategi overfor banker, samarbejdspartnere, kunder og andre interessenter.

Vision

Grytesk arbejder for, at blive små- og mellemstore virksomheders foretrukne leverandør af strategisk kommunikation og brand visualisering.

Visionen bygger på et ønske om, at etablere et fast knyttet arbejdsfællesskab, af eksempelvis grafikere, tekstforfattere, virksomhedskonsulenter, revisioerer, bogholdere og andre støttende funktioner for ejerledere.

Den klare målsætning er, at indgå i lange tætte relationer til kunder og samarbejdspartnere under mantraet “det handler om at give”.

Værdigrundlag

Grytesk ApS er funderet på jordnære med menneskelige værdier.

 • Ordentlighed

  Din virksomhed vil blive behandlet med diskretion og respekt, indenfor de aftaler, som vi indgår

 • Kompetence

  Her finder du stærke kompetencer indenfor såvel strategisk kommunikation som kreativitet. Alle kompetencer er til disposition.
  Kompetencen til at kende egne begrænsninger findes også her.

 • Passion

  Grundlæggende er denne forretning skabt fordi det giver sommerfugle i maven, at se virksomheder få succes med strategien, fordi de har de rette forudsætninger for, at fremlægge strategien.
  Det er dét der driver denne virksomhed.

 • Samarbejde

  Dit output er kun så godt, som den viden du deler om din virksomhed, hvorfor det er mit mål at skabe et tæt tillidsfuldt samarbejde, hvor alle sten kan blive vendt om nødvendigt.

Det er da lidt Grytesk

Grytesk ApS (tidl. Leelo ApS) har eksisteret siden 2021.

Bag virksomheden står Gry Mørck, som har over 17 års erfaring inden for medieproduktion, projektledelse og koordinering i medie-, tele- og eventbranchen. Baggrunden for at skabe Grytesk ApS er, at give virksomheder en kreativ sparringspartner med solid forståelse for virksomhedsdrift og visuelt design.

Det faglige grundlag kommer fra Danmarks Medie-og Journalisthøjskole, hvor jeg er uddannet inden for medieproduktion og projektledelse, med speciale i innovation og forandringsledelse.

Det giver mine kunder og samarbejdspartnere en bred profil der forener et kreativt mindset med en stor passion for, at få virksomheder til at “se godt ud”.

At skrive forretningsplaner for virksomheder er en niche, som startede på interesseniveau i 2016, hvor jeg rejste kommunale puljepenge og fondspenge til kultur- og kunstprojekter i København, og som for alvor tog form, da mit arbejde med at formulere en konkret vækststrategi for en håndværksvirksomhed var med til at rejse kapital til eksekveringen i 2022.

Den klare ambition for Grytesk er, at skabe vækst og retning for virksomheder gennem forretningsplaner og grafisk design, og drømmen er udvide virksomheden til et stærkt arbejdsfællesskab hvor vi med endnu flere kan stærke dansk erhvervsliv.

Som menneske er jeg lige dele kreativ, og lige dele strategisk med en god organisatorisk forståelse.

Se mere om Gry Mørck på LinkedIn.

Grytesk bygger på passion, kompetence og ordentlighed. Se Forretningsbetingelser (åbner i ny fane).

Grytesk samarbejder bl.a. med:

Vil du være med?