Virksomhedskonsulent

Sæt fart på din virksomheds vækst

Hvorfor?

Du ønsker mere vækst, du har brug for hjælp til kapitalrejsning, du vil gerne skinne igennem på din næste præsentation, du har brug for professionel hjælp til at skrive en pressemeddelelse, eller du drømmer om en stærk visuel identitet af dit brand – eller måske det hele.

Hvordan?

Min fornemmeste opgave er at lære din virksomhed så godt at kende, at ingen er i tvivl om, at de materialer jeg producerer for jer, er skrevet og produceret af jer selv. Samtidig skal din virksomhed fremstå professionelt, så potentielle investorer, banker og samarbejdspartnere imødekommer dine ønsker.

Hvad?

Som virksomhedskonsulent kan jeg bl.a. hjælpe med:

  • Forretningsplaner så gennemarbejdet at banken holder døren for dig, når I mødes.
  • Præsentationer der får kunder og samarbejdspartnere til at løfte røret.
  • Designs og tekster som løfter dit brand til next level.

Sæt strøm til vækst

En veludformet forretningsplan er fundamentet for enhver succesfuld virksomhed. En forretningsplan skal afspejle dine unikke forretningsmål og afspejle en klar retning for fremtiden. Jeg hjælper med at skabe en stærk platform, hvorfra du kan engagere investorer, långivere og samarbejdspartnere.

Grafisk design

En stærk visuel identitet sætter din virksomhed i næste gear. Grytesk er dit visuelle kompas, og hjælper med alt fra redesign af dit logo til opbygning af en visuel identitet fra bunden. Med udvikling af gennemskuelige designmanualer sikrer jeg en konsekvent visuel tilgang, der genkendes af både Google og dine kunder.

Præsentationer

Dit præsentationsmateriale skal engagere og inspirere, og det skal skille sig ud, for at blive hørt. En god præsentation kan hjælpe dig med at lukke flere salg, præsentere en overbevisende strategi, eller få dine lyttere op af stolen. Invester i et stærkt, genkendeligt og bemærkelsesværdigt præsentationsmateriale der kan hjælpe dig med at få dit budskab ud over scenekanten.

Tekstforfatning

Knivskarpe tekster med et endnu skarpere budskab skaber opmærksomhed. Med Grytesk ved roret skaber vi indhold, der fanger din målgruppes opmærksomhed og efterlader et varigt indtryk. Jeg hjælper bl.a. med pressemeddelelser, flyers og referencematerialer og har kompetencerne til at sætte dit brand på landkortet. Jeg formidler dit budskab, så det vækker nysgerrighed og fastholder læserens interesse.

Tag springet i dag

Som virksomhedskonsulent kan jeg hjælpe med at løfte din virksomhed til det næste niveau. Jeg stræber altid efter at levere unikt og autentisk materiale, der afspejler din virksomhed i sådan en grad, at der ikke hersker tvivl om, at “det er lavet inhouse”.

Jeg er altid klar til at tage en uforpligtende snak om din virksomhed og dine visioner. Giv mig et kald på 42 65 23 23, eller skriv til mig på enten gm@grytesk.dk eller ved at udfylde kontaktformularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.